Marokko januar 2016

Marokko januar 2016

0
IMG_6487

Togstasjonen i Marrakech

 

Nå er jeg ankommet Marokko og det er herlig å være tilbake igjen. Jeg landet i Marrakech, et kjent og trygt sted. Ble ikke i Marrakech lenge, men har nok tid til å besøke det kjente markedet Jemaa el-Fnaa og ellers vandre litt rundt i den nye delen av byen som er full av kjente steder som McDonalds og Starbucks. Like så greit når man er alene om kvelden i Marrakech 😉

Videre fra Marrakech har turen gått til Rabat hvor jeg traff Madame Charrouf, en kjente professor i Marokko som var den første til å forske på hva argan olje inneholder. Sammen med henne traff jeg også hennes datter, Imane, s

IMG_6498

Fra markedet i Marrakech

om har blitt min gode venn disse årene. Sammen jobber vi om dette prosjektet jeg skal i gang med. Mme Charrouf er nemlig grunnlegger av stiftelsen jeg jobber sammen med i Marokko og hennes datter er også ansatt der.

Videre har jeg dratt til Casablanca sammen med Mme Charrouf for å treffe den 3. og siste partneren i prosjektet, et Japansk firma som driver flere aktiviteter i Marokko, blant annet med bærekraftig utvikling og de har fattet interesse for argan skogen. Bra for oss.

 

 

Jeg befinner meg fremdeles i Casablanca og er spent på hva denne og de neste dagene bringer.